1. Регистрирате се
За да ползвате предимствата на нашия сайт, е необходимо да се регистрирате. Не се изискват специални умения, просто трябва да отделите една-две минути. С регистрацията вие автоматично получавате 1000 точки подарък. Тези точки можете да използвате, след като направите първата си ефективна покупка през simpatico.bg. Няма ограничения за използването на акаунта. С една регистрация могат да пазаруват всички – семейството, приятелите, колегите...
2. Влизате
След като сте се регистрирали, купувате стоки и услуги от любимите си онлайн магазини както обикновено. Не забравяйте, че винаги трябва да минавате през акаунта си преди покупките, за да получите точки. Ако излезете от simpatico.bg и направите покупка, точки не се получават. Това се отнася и за поръчки, направени по телефона.
3. Събирате точки
За всяка покупка към Вашия баланс добавяме точки, както е посочено в представянето на магазина. Обърнете внимание, че при някои от магазините се получават различни точки за различни групи стоки. Прочетете внимателно условията за получаване на точки при всеки магазин.
4. Избирате
Срещу събраните точки можете да си изберете подарък от нашия каталог. Ще го получите напълно безплатно на посочен от Вас адрес или в най-близкия офис на куриерската фирма.