Покажи 1 - 10 от 44
1 лев
10 точки
abubu.bg

Водещ онлайн магазин за маркови бебешки и детски дрехи, аксесоари и други хубави неща от водещи европейски производители.

Основната цел на сайта е да предложи на потребителите в България качествени детски дрехи на достъпни цени. Директен вносител  на световно известни и утвърдени марки. Предлага отлично съотношение цена/качество.

Доставка в България само за 1,99 лв и безплатна доставка за поръчки над 80 лв.

Получавате 10 точки за 1 лев.

Точки се получават за посочената в сайта цена без разходите за транспорт.


1 лев
10 точки
aliexpress.com

Aliexpress.com предлага повече от 100 000 000 продукти, предоставени от над 200 000 производители и търговци....

Един от най-популярните чужди онлайн магазини в България. Предлага....всичко: Дрехи, козметика, аксесоари, електроника, играчки, стоки за дома и градината, за домашните любимци и още, и още. Стоките са придружени със снимки и подробни описания. Представени са производителите и търговците.

Внимавайте с блокиращите приставки.

Препоръчително е да потвърждавате получаването на поръчката в системата на Aliexpress. 

Получавате 10 точки за 1 лев за посочената в сайта цена без евентуалните разходи за транспорт /ако предпочитате бърза или експресна доставка/.

Прилага се официалният курс на БНБ в деня на плащането.


1 лев
4 точки
altech.bg

АЛТЕХ е водещ представител в технологичната индустрия. Надеждни услуги, бърза доставка, безкомпромисно обслужване.

Продуктовият  каталог на altech.bg побира всичко ново от света на техологиите, което е създадено само и единствено с цел да служи на всички любители на мобилните и технологични устройства. Независимо дали имате нужда от съвет при избора на нов лаптоп, поправка на вече повреден такъв или замяна на някоя част от настолната ви конфигурация  служителите на АЛТЕХ  с удоволствие ще дадат съвет и при необходимост – напътствия при процеса на закупуване на даден продукт.

     Страниците на уебсайта  крият богата гама както от готови вече продукти – лаптопи, таблети, смартфони и настолни компютърни конфигурации, така и прилежащите към тях периферни или допълнителни компоненти.

    Разнообразието от хардуерни решения се допълва и от редица софтуерни пакети, които не просто ще покрият най-семплите изисквания на операционната ви система, но и ще пренесат професионалните ви качества и представяне на едно друго, по-високо ниво.

Получавате 4 точки за 1 лев.

Точки се получават за посочената от сайта цена без разходите за транспорт.


1 лев
5 точки
autospot.bg

Всичко за автомобила онлайн - гуми, акумулатори, моторни масла, оригинални Mercedes Benz аксесоари.

Сайтът предлага ниски цени - обикновено най-ниските на пазара за всички от горните категории. Разходите по доставката за всички продукти с изключение на гумите е фиксирана - 5 лева на поръчка за цяла България. За гуми таксата за доставка е 4 лева на гума.

Получавате 5 точки за 1 лев.

Точките се получават за посочената в сайта цена без разходите за транспорт.


1 лев
5 точки
banggood.com

Една от водещите платформи за електронна търговия в Китай с много добро съотношение качество-цена.

Banggood.com предлага огромен избор от лаптопи, смартфони, аксесоари, камери, фотоапарати, играчки,  системи за сигурност. И още - дрехи, обувки, чанти и сакове, спортни стоки, стоки за дома, козметика.

Получавате 5 точки за 1 лев.

Точките се получават за посочената в сайта цена без евентуалните разходи за транспорт.

Прилага се официалният курс на БНБ в деня на плащането.


1 лев
3 точки
barzgumve.com

Представител за българия на delti.com, европейски лидер в онлайн продажби на гуми. Можете да избирате от над 150 марки и 35000 различни моделa на гуми.

Barzgumve.com е мястото където собствениците на автомобили получават възможност да купуват нови гуми с качество на най-изгодни цени.

Безплатна доставка при поръчка на най-малко 2 гуми.

Предлага се доставка до сервиз и изгодни цени за монтаж.

Получавате 3 точки за 1 лев.

Точките се получават за посочената в сайта цена без евентуалните разходи за транспорт.


1 лев
5 точки
bgbeauty.eu

Идеята на bgbeauty.eu  е да предложи на клиентите си  оригинални продукти на световно известни марки и дизайнери.

Онлайн магазинът  е създаден с цел да задоволи потребностите на всеки забързан човек. На първо място -  да предлага 100 % оригинални продукти, защитени със специални холограми и стикери. Парфюмите и козметиката се доставят  директно от официални и сертифицирани вносители. 

За всеки продукт се получават точки за лоялност, които се преръщат във ваучери за намаление при следващи покупки.

Безплатна доставка при поръчка над 50лв.

Получавате 5 точки за 1 лев.

Точки се получават за посочената от сайта цена без евентуалните разходи за транспорт.


1 лев
8 точки
bibloo.bg

Онлайн магазин, който  предлага богат избор от маркови облекла и отлично обслужване на клиентите.

Предлага облекла и обувки за жени , мъже и деца от водещи производители - Tomi Hilfiger, Armani, Guess, Diesel, Replay, Adidas, Geox и др.

Получавате 8 точки за 1 лев.

Точките се получават за посочената в сайта цена без разходите за транспорт.


1 лев
5 точки
booking.com

Най-големият сайт за онлайн резервации в света. Предлага настаняване в повече от 1 500 000 хотели, апартаменти, къщи за гости, хостели  и къмпинги в света.

На ден се правят над 1 000 000 резервации. Сайтът предлага изключително добри цени и гарантира сигурност на своите клиенти.

Внимание: Сайтът е особено чувствителен към опитите за злоупотреба. Точки не се получават при твърде много резервации, направени от едно устройство или от един имейл-адрес. Възможно е да не бъдат потвърдени точки при резервация, направена преди много време /повече от два месеца/  или при плащане в брой.

Не забравяйте, че резервациите трябва да се правят винаги през бутон "Продължете" в simpatico.bg. Бъдете внимателни при отваряне на допълнителни прозорци при избора на място за настаняване.

Ако използвате блокиращи приставки, резервацията няма да може да се отчете и няма да получите точки.

Получавате 5 точки за 1 лев.

Прилага се официалният курс на БНБ в деня на плащането. Поради превалутиране от местната валута в евро и след това в лева е възможно да се получат незначителни различия при изчисляване на точките.

Точките се потвърждават 2-4 седмици след приключване на посещението.


1 лев
6 точки
chastite.bg

Chastite.bg е иновативен начин за търговия с авточасти онлайн. Целта е да се предложи на потребителите голямо разнообразие на добра цена без скрити  условия.

Сайтът е направен така, че да бъде лесен за работа за всички потребители и да Ви предложи точните резервни части за вашият автомобил.

Безплатна доставка за поръчка над 50лв.

Получавате 6 точки за 1 лев.

Точки се получават за посочената в сайта цена без евентуалните разходи за транспорт.