Покажи 1 - 3 от 3
1 лев
5 точки
booking.com

Най-големият сайт за онлайн резервации в света. Предлага настаняване в повече от 1 500 000 хотели, апартаменти, къщи за гости, хостели  и къмпинги в света.

На ден се правят над 1 000 000 резервации. Сайтът предлага изключително добри цени и гарантира сигурност на своите клиенти.

Внимание: Сайтът е особено чувствителен към опитите за злоупотреба. Точки не се получават при твърде много резервации, направени от едно устройство или от един имейл-адрес. Възможно е да не бъдат потвърдени точки при резервация, направена преди много време /повече от два месеца/  или при плащане в брой.

Не забравяйте, че резервациите трябва да се правят винаги през бутон "Продължете" в simpatico.bg. Бъдете внимателни при отваряне на допълнителни прозорци при избора на място за настаняване.

Ако използвате блокиращи приставки, резервацията няма да може да се отчете и няма да получите точки.

Получавате 5 точки за 1 лев.

Прилага се официалният курс на БНБ в деня на плащането. Поради превалутиране от местната валута в евро и след това в лева е възможно да се получат незначителни различия при изчисляване на точките.

Точките се потвърждават 2-4 седмици след приключване на посещението.


1 лев
4 точки
niamavreme.bg

Сайтът  предлага решение за всеки, на когото  се налага да организира пътуване в последния момент.

Niamavreme.bg е единственият сайт, който позволява на хотелите в България да продават свободните си стаи в последната минута, в реално време, а на потребителите да се възползват от възможността да спестят до 75% от цената на нощувката.Така Вие получавате на едно място всички актуални оферти от хотелите в България, което Ви позволява бързо и лесно да изберете своята дестинация и да организирате почивката си буквално за минути.

Получавате 4 точки за 1 лев.


1 лев
8 точки
vipoferta.bg

Един от най-големите сайтове за колективно пазаруване в България. Предлага оферти за почивки и пътувания  в страната и чужбина с намаление до 90%.

Лицензиран туроператор и туристически агент.

Получавате 8 точки за 1 лев.

Точки се получават само при поръчка онлайн.