Покажи 1 - 9 от 9
1 лев
10 точки
shein.com

Много популярен  онлайн магазини за висококачествени дрехи и аксесоари.

Създаден от малка група от страстни любители на модата в Ню Джърси, през 2008 г., днес онлайн магазинът на Mомичето Shein е познат по целия свят.

Получавате 10 точки за 1 лев. Точки се получават за посочената в сайта цена без разходите за транспорт.

Прилага се курсът на БНБ в деня на плащането.


1 лев
8 точки
shopping-terapia.com

SHOPPING-TERAPIA е интернет магазин за цялото семейство. Предлага уникални колекции от еднакви дрехи за мама и бебе, за детето, за него и нея.

Разгледайте каталога от разнообразни модели тениски, суичери, блузи, рокли и много модни аксесоари. Следете за ексклузивни ST колекции - "LOVE" и "МАМА И АЗ", които можете да откриета само тук.

Получавате 8 точки за 1 лев.

Точки се получават за посочената от сайта цена без разходите за транспорт и само за поръчки онлайн.


1 лев
10 точки
shopsector.com

ShopSector е онлайн магазин, който предлага голямо разнообразие от оригинални маратонки, кецове и спортни обувки.

Магазинът е изцяло ориентиран към марковите спортни стоки от избрани колекции на топ брандове като Adidas, Puma, Reebok, Nike, Converse, Supra и други. Всички предлагани  спортни обувки, маркови кецове, оригинални маратонки са 100% оригинални, с доказан произход.

Независимо дали имате нужда от маратонки, кецове, спорни обувки, сандали или джапанки, може да бъдете сигурни, че ще намерите най-добрите модели на страхотни цени в ShopSector.com.

Получавате 10 точки за 1 лев.

Точки се получават за посочената от сайта цена без разходите за транспорт. 


1 лев
2 точки
shutterstock.com

Shutterstock е водещ световен доставчик на висококачествени лицензирани фотографии, вектори, илюстрации, видеоклипове и музика.

В момента Shutterstock разполага с повече от 140 милиона изображения и добавя десетки хиляди изображения всяка седмица. Професионалистите от цял свят са направили Shutterstock световен лидер в изтеглянето на изображения.

Получавате 2 точки за 1 лев.

Прилага се курсът на БНБ в деня на плащането.


1 лев
16 точки
smartdevices.bg

SmartDevices е онлайн магазин, специализиран в продажбата на интелигентни уреди и функционални модерни джаджи за смартфони, за дома и за ежедневието.

  Целта на сайта е да предложи най-новите, най-интересните технологични продукти в сферата на "умен дом" (smart home) и свързани умни устройства (connected smart devices) – умни крушки с Bluetooth и WiFi свързаност с милиони цветове, интелигентни и икономични лед крушки с JBL, тонколони и WiFi усилватели, led крушки с възможност за стрийминг (streaming) на музика, WiFi камера в лед крушка, интелигентни контакти и ключове за осветеление, универсални дистанционни централи - мозъкът на умният дом за управление на всички свързани уреди в дома и много други смарт аксесоари и Bluetooth устройства без кабели. Предлага интересни и модерни смарт аксесоари за мобилни телефони – качествени самозалепващи се (sticky antigravity) калъфи протектори за смартфони, малки и удобни блутут (Bluetooth)   слушалки, подходящи за спорт и мобилност, хендсфри (handsfree) слушалки за разговори и музика, тракери против изгубване на ценни вещи и ключове, външни леки, мощни и портативни батерии за мобилни хора, изключително здрави и качествени кабели за зареждане на телефони и други мобилни устройства, топ актуалните магнитни конектори за зареждане на смартфони и много други полезни джаджи.

Получавате 16 точки за 1 лев. Точки се получават за посочената в сайта цена без разходите за транспорт.


1 лев
10 точки
sport83.com/bg

SPORT83 е онлайн магазин за маратонки, кецове, спортни обувки и аксесоари на световноизвестни фирми.

Предлага марки като Adidas, Puma и Nike. Стоката е с доказан произход. Зарежда се  единствено от официални представители. Цените са достъпни, клиентите могат да се възползват от намаления до 60%.

Получавате 10 точки за 1 лев.

Точки се получават за посочената от сайта цена без разходите за транспорт.


1 лев
10 точки
starshiners.com

Марка облекла за жени, които искат да виждат нови предложения всяка седмица.

Всеки петък – нови колекции с над 100 модела.

Над 10000 артикула на склад.

Получавате 10 точки за 1 лев.

Точките се получават за посочената в сайта цена без разходите за транспорт.


1 лев
8 точки
strawberrynet.com

Сайтът предлага повече от 30000 продукта от над 2700 марки, между които Bulgari, Chanel, Christian Dior, Clinique, Estee Lauder, Givenchy, Gucci, Nina Ricci, Versace.

Strawberrynet предлага безплатна доставка в кратки срокове, луксозна опаковка, подаръци, ежедневни промоции и допълнителни отстъпки.

Получавате 8 точки за 1 лев.

Точките се получават за посочената в сайта цена без евентуалните допълнителни разходи.

Прилага се официалният курс на БНБ в деня на плащането.


1 лев
8 точки
sunsky-online.com

Sunsky е водещ търговец на битова електроника от Китай.

Предлага смартфони и аксесоари за тях, камери, лаптопи, LED крушки и др.

Получавате 8 точки за 1 лев.

Точки се получават за посочените в сайта цени без разходите за транспорт.

Прилага се курсът на БНБ за деня.